Merhaba dünya!

12 Kasım 2023 Genel

0 Comments

WordPress’e hoş geldiniz. Bu sizin ilk yazınız. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra yazmaya başlayın!

Üsküdar ’da patlama yaşanan bina yıkıldı

Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binada meydana gelen patlama sonrası 4 kişi yaralanmış, yaralılar hastaneye kaldırılmıştı. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken 6 bina tedbir amacıyla tahliye edilmişti. Yaşanan olay sonrası hasar gören bina için yıkım çalışmaları gece adrese gelen iş makinalarıyla başladı. Gece boyunca devam eden çalışmalarla birlikte sabahın ilk saatlerine doğru bina yıkıldı. İş makinalarının bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan polis ve itfaiye ekiplerinin de tedbir amaçlı beklemeye devam ettiği görüldü.

Üsküdar ’da patlama yaşanan bina yıkıldı sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

Milyonlarca lira vurgun yaptılar! İstanbul merkezli 13 ilde harekete geçildi

İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda, vatandaşların sosyal medya hesaplarını virüs linkleriyle ele geçiren ve mağdur kişilerin arkadaşlarını bir ‘borsa ’ uygulaması üzerinden yüklü miktarda para vaadiyle vurgun yapan şebeke çökertildi. 3 milyon liraya yakın vurgunun ortaya çıkarıldığı ve siber polisince düzenlenen operasyonlarda aranan 37 şüphelinin büyük bir kısmının yakalandığı belirtildi.

Ayrıntılar geliyor…

sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

Kaza anı anbean kamerada: Otomobil böyle devrildi

Kaza dün saat 16.00 sıralarında Kartal Cevizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Kavşaktan çıkan servis minibüsünün çarptığı otomobil refüje vurarak, devrildi. Kazayı motokuryeler ve çevredekiler, yardıma koştu.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Devrilen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza anı anbean kamerada: Otomobil böyle devrildi sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen BUDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 07.00’deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferiyle saat 08.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferi gerçekleştirilemeyecek.

Aynı gerekçeyle saat 09.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), yine saat 09.30’daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) ile saat 10.00’daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve saat 10.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri de yapılamayacak.

İDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamada da 07:30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Kabataş seferi ile 07:45 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy seferlerinin yapılamayacağı bilgisi verildi.

sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

Vajinal mantar belası

07 Şubat 2022 Kadınca

0 Comments

Arkadaşlar lütfen sizde tecrübelerinizi paylasın kurtulalım şundan hayattan soğudum! Cinsel ilişkiden soğudum. 1.5 aydır uğrasıyorum vajinal mantarla. Fitil krem herşeyi kullandımm geçmedi şu an yeni bi hap ve fitile baslattı doktorum bakalım ne olacak! Sizde durumlar ne bir akıl verin. Karbonat elma sirkesi demeyin lütfen doktorum sakın dedi. Probiyotik tüketiyorum sürekli çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü giyiyorum. Hic bir jel kullanmıyorum elim kolum bağlandı. Vajinal duş önerdi bir doktor ama baska bir doktor kullanma dedi cok kararsızım sizde durumlar ne?
 

sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

Kondomla boşalamama

07 Şubat 2022 Kadınca

0 Comments

Herkese merhaba ,
Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Yani anlayacağınız kondom kullanmıyoruz.
Eşim kondom kullandığı zaman boşalamıyor. Seni hissedemiyorum o zaman diyor. Fakat ben içime boşalmasını istiyorum çünkü geri çekilme yönteminde iş dışarda bitiyor .Kondom kullanmaya eşimi nasıl alıştırabilirim ? Başına hiç gelen oldu mu ?
Hap kullanmak istemiyorum . Çünkü onlar cinsel isteksizlik kuruluk vs yapıyormuş.
Yardımcı olabilir misiniz ?
 

sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

Doğum sonrası cinsellik

07 Şubat 2022 Kadınca

0 Comments

Hanımlar merhaba.

Doğum sonrası bebek emzirme vs. derken eşler memeleri sadece annelikle bağdaştırabilir mi? Bi arkadaşım “bebeği emzirirken ben eşimin çok görmesini istemiyordum” demişti. Ne kadar doğru bilemem tabi.

Sizlerde nasıl oldu durum? Açıkçası neredeyse her kadın gibi benim de memelerle ilişki sırasında ilgilenilmesi en çok etkilendiğim şeylerden biri… Sizlerde durum nasıl? Teşekkür ederim şimdiden  sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur
</p>

		</div>

			<div class=

, , ,

133 total views, 0 today

Hamilelik

07 Şubat 2022 Kadınca

0 Comments

Merhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi…esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye…
 

sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

Page 1 of 31 2 3
  • Milyonlarca lira vurgun yaptılar! İstanbul merkezli 13 ilde harekete geçildi

    by on 08 Şubat 2022 - 0 Comments

    İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda, vatandaşların sosyal medya hesaplarını virüs linkleriyle ele geçiren ve mağdur kişilerin arkadaşlarını bir ‘borsa ’ uygulaması üzerinden yüklü miktarda para vaadiyle vurgun yapan şebeke çökertildi. 3 milyon liraya yakın vurgunun ortaya çıkarıldığı ve siber polisince düzenlenen operasyonlarda aranan 37 şüphelinin büyük bir kısmının yakalandığı belirtildi. Ayrıntılar geliyor… sizlere […]

  • Üsküdar ’da patlama yaşanan bina yıkıldı

    by on 08 Şubat 2022 - 0 Comments

    Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binada meydana gelen patlama sonrası 4 kişi yaralanmış, yaralılar hastaneye kaldırılmıştı. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken 6 bina tedbir amacıyla tahliye edilmişti. Yaşanan olay sonrası hasar gören bina için yıkım çalışmaları gece adrese gelen iş makinalarıyla başladı. Gece boyunca devam eden çalışmalarla […]

  • Merhaba dünya!

    by on 12 Kasım 2023 - 0 Comments

    WordPress’e hoş geldiniz. Bu sizin ilk yazınız. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra yazmaya başlayın!

  • Son dakika... Hablemitoğlu suikastının katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır adliyeye sevk edildi

    by on 08 Şubat 2022 - 0 Comments

    Ayrıntılar geliyor… sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur

  • Kaza anı anbean kamerada: Otomobil böyle devrildi

    by on 08 Şubat 2022 - 0 Comments

    Kaza dün saat 16.00 sıralarında Kartal Cevizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Kavşaktan çıkan servis minibüsünün çarptığı otomobil refüje vurarak, devrildi. Kazayı motokuryeler ve çevredekiler, yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Devrilen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. sizlere istanbulclass.net farkıyla sunulmuştur